Sponsors voor MTAA Centre gezocht

Een eigen gebouw is al jaren een vurige wens van MTAA Kenya. Het afgelopen jaar zijn daarvoor de eerste stappen genomen.

In een eigen centrum kan MTAA cursussen organiseren voor studenten, scholieren en health workers van andere regio’s, en zo de opgedane kennis doorgeven. Er kan research gedaan worden naar de schat aan informatie die in de loop van de tijd is opgedaan.
Bovendien kan MTAA zo in de lopende kosten voorzien en de vleugels uitslaan. Cursussen en verhuur van ruimtes leveren immers geld op, en mensen weten je te vinden. Dit alles draagt bij aan een duurzame en zelfredzame organisatie. MTAA Nederland steunt de plannen daarom van harte.

Het stuk land is al aangekocht, de tekeningen liggen klaar en de aannemer staat gereed. Voor de eerste fase – de constructie van de begane grond – is 80.000 euro nodig. Wilde Ganzen heeft toegezegd een door ons ingezameld bedrag met de helft te vermeerderen. Ook staat MTAA inmiddels op de lijst van goede doelen van ABN/AMRO. We zijn hard op zoek naar andere donoren om dit zinvolle plan te helpen realiseren en staan open voor uw suggesties.

Reageren is niet mogelijk