Wilde Ganzen steunt MTAA

Enkele maanden geleden heeft de sponsoring van MTAA een welkome stimulans ontvangen van Wilde Ganzen. Deze organisatie bestrijdt al zestig jaar de armoede wereldwijd.


Met een financiële bijdrage, kennis en expertise worden projecten en sociale ondernemingen ondersteund, die voortkomen uit een initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen die in armoede leven. MTAA is zo’n project.
In de samenwerkingsovereenkomst met Wilde Ganzen is opgenomen, dat zij het bedrag dat MTAA inzamelt voor een eigen gebouw met de helft zullen vermeerderen. Om het gewenste gebouw neer te zetten is er 80.000 euro nodig.
Tijd dus om met vereende krachten nieuwe sponsors te zoeken en bekende sponsors op dit mooie initiatief van Wilde Ganzen opmerkzaam te maken. Wie weet vormt dit een impuls voor de verdere financiering van een eigen gebouw.

 

 

 

Reageren is niet mogelijk