Amsterdam Marathon: 3000 euro voor MTAA

Op 16 oktober – een stralende zonovergoten dag – liepen zestien mensen voor MTAA de Amsterdam Marathon. Daarmee haalden zij drieduizend euro op, een mooi resultaat van deze zesde marathonloop voor MTAA.  renners

 

Het parcoursrecord werd gebroken door Daniel Wanjiru uit Kenia. De 24-jarige langeafstandsloper was nog niet eerder onder de 2.08 gefinisht. In Amsterdam realiseerde hij een officieuze tijd van 2.05,19.

Voor de MTAA-lopers werd het record ‘weersomstandigheden’ gebroken: in de ochtend was het super weer voor de 8km lopers. De halve marathonners hadden het ’s middags met 18-20 graden zwaarder, maar zij liepen de fraaie tijden van o.a. 1.44.15h en 1.45.56h. Allemaal blijde gezichten, zo ook van de organisatie. En nu maar op naar de zevende editie!

 

de 8km lopers

halve_marathon

Reageren is niet mogelijk